Útmutató a sikeres iskolakezdéshez

(6 vásárlói értékelés)

Odafigyelő szülőként, játékosan is tudod fejleszteni gyermeked képességeit és megkönnyíteni az iskolakezdést! Ebben nyújt segítséget Neked ez a könyv. 

2.490Ft

Kategória:

Add meg Te az erős alapokat az örömteli  tanuláshoz!

 

Ebben a könyvben megmutatom Neked:

Z
mi az a 10 részképesség, ami FONTOS az iskolakezdéshez 
Z
kapsz egy alapot: viszonyíthatod, hogy mi az amiben jól teljesít a csemetéd
Z
mi az, ami NEM egy nagycsoportos feladata (és ráér az iskolában megtanulni)
Z
hogy 20 perc alatt tájékozottabbá válhatsz egy igen fontos területen!

 

Megkönnyítheted az átmenetet az óvoda és az iskola között

 

12 éve segítem fejlesztőpedagógusként a hozzám forduló szülőket és gyermekeiket. Szakszolgálati munkámnak is köszönhetően,  óvodák és általános iskolák életében is részt vettem: így láthattam a régi kis óvodásaim iskolakezdését és a kihívásokat, melyekkel szembesültek az óvoda és az iskola közötti átmenet során. Több száz képességfelmérés és szakértői vizsgálat tapasztalatait osztom meg Veletek. 

Úgy látom, a fejlesztő munkában a rendszeres foglalkozások mellett, az egyik legnagyobb szerepe a család támogatásának van.

Ezt az Útmutatót egy egyszerű szándék hívta életre: átadni azt a tudást, hogy hogyan kell belépni magabiztosan az iskolába, anélkül, hogy aggódnánk: mi az amit szülőként megtehettünk volna még?

Ebben az e-bookban lényegre törően, rendszerezve és összefoglalva megmutatom Neked hogy mi az a 10 részképesség, ami elengedhetetlen az iskolakezdéshez. Ezekből az alapokból tájékozottabbá válhatsz a témában, és viszonythatsz, hogy mi az amiben jól teljesít a csemetéd és mivel érdemes kicsit többet foglalkoznotok! 

 

Útmutató a sikeres iskolakezdéshez termékről 6 értékelés

 1. Balázs Judit

  Nagyon hasznos információkat tudtam meg. Összeszedett, érthető volt. Ajánlani tudom minden nagycsoportos szülőnek!

 2. Lovassné Schleiner Dalma

  Nagyon tetszett,hogy vàlaszol azokra a kérdésekre,amik szerintem minden nagycsoportos szülő feltesz magànak.
  Mindezt érthetően,lényegretörően. 🙂

 3. Fodor Sára

  Lényegretörő és érthető.Minden területet érintve jól összeszedi a sikeres iskolakezdés feltételeit.Szülői szemmel is érthető,gyakorlati tanácsokkal sokat segít a családoknak.

 4. Kiss Mónika

  Az iskolakezdés nem könnyű. A változás önmagában nem könnyű. Ez a szuper összefoglaló megkönnyíti, felkészíti és rémek segítséget nyújt,hogy kisfiam magabiztosan kezdje az iskolát. Örülök, hogy rátaláltam és ajánlom a sulikezdő sorstársaknak! 🙂

 5. Máthé-Zászlós Angéla

  Jól strukturált, tömör és jól érthető írás egy laikus számára is egy jó szakembertől. Szerintem minden óvodás szülőnek el kellene olvasnia. Jól bemutatja a sikeres iskolakezdéshez elengedhetetlen képességeket és ötleteket is ad a szülőknek részterületenként. A legtöbb szülőnek nincs annyi ideje, hogy ezeket az információkat egyedül összegyűjtse, értelmezze, esetleg tudása, hogy az ismereteket/információkat rendszerezze, ezért van nagy szükség erre manapság, hiszen a gyerekeknek fejlődniük kell, akármi is történik a világban.
  Nagyon jó szívvel ajánlom.

 6. Solti Réka

  Végre egy összeszedett, tömör, de nagyon hasznos összefoglaló az iskolaérettségről! Nagyon hasznos! Mindenkinek ajánlom!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük