Nyári játszótárs csoport

Fejlődés nyáron is, közös élményekkel a sulira hangolódáshoz

Szeretnél játszótársnak egy gyógypedagógust? 🙂

Itt a nyár, foglalkoztat a gondolat, hogy  mit tehetsz a felkészülésért? 

Játsszunk együtt  5 hétig a Nyári játszótársban!

Utazunk a Meseerdőbe, agytornázunk, kreatívkodunk, megfigyelünk és még a házimunkába is besegítünk – csupa képességfejlesztő tevékenységgel  (ez persze gyermeked előtt titok marad:) !

A közös játék közben fejlődik gyermeked

Mozgása

Beszéde

Matematikai készsége

Finommotorikája

Gondolkodása

Figyelme és emlékezete

Észlelése

Szerialitása

Testsémája

Tájékozódása

Legyünk játszótársak ezen a nyáron!

Július 24-től több, mint 5 héten keresztül Zárt facebook csoportban dolgozunk együtt!

Fejlesztő gyógypedagógusként olyan játékötleteket mutatok, amik erősítik gyermeked képességeit, együtt segítjük a sulira hangolódást. 

Ígérem, nem kell 30 oldalt színesben nyomtatnod 🙂 Kevés vagy semmi előkészülettel, napi 10 perc alatt megvalósítható  ötletek, az otthoni alapanyagaitokból! 

 

Változatos és izgalmas, egyedi feladatok

A témakörökhöz tartozó fejlesztő segédanyagok hatékonyak és  érdekesek is, így segítenek a gyermek figyelmét fenntartani. 

Annyi a dolgod, hogy megnézed a videót, amiben elmondok és megmutatok mindent,  kinyomtatod a szükséges segédletet és kezdődhet is a közös játék!

 

Az együtt játszás segít, hogy az oviról iskolára váltás "döcögés" helyett, könnyedebb legyen.

közös etkezes beszelgetes

Az iskolaérettség olyan mint egy három lábú szék... Fontos, hogy a fejlődés területei egyensúlyban legyenek, hogy ne billegjen a szék terhelés alatt sem!

Az iskolai átmenetre felkészítő SuliStart csoport nyitva!

A játszócsoportban figyelünk arra, hogy

Játék minden napra 

Naponta pár perc elég a felkészüléshez

Otthoni alapanyagokkal

Nem igényel különösebb utánajárást

Játszva tanultok

Ti játszotok, én pedig adom az öteteket, hogyan vond be a közös játékba, könnyedén, elvárások nélkül!

Válaszok a kérdéseidre

A Zárt csoportban kérdezhetsz olyan dolgokat is, amelyek átsegíthetnek az elakadásokon.

13 év fejlesztőpedagógusi munka, 2300 felmérés tapasztalata

Honnan tudom, hogy mi kell az iskolakezdéshez?

13 éve vagyok gyógypedagógus és fejlesztőpedagógus és egy csodás, immár elsős csemete anyukája. Eddig csak szakemberként, de Neki köszönhetően már édesanyaként is átérzem az iskolakezdés kihívásait! 🙂

Óvónőkkel, tanítókkal, pszichológusokkal együttműködve megtapasztaltam, melyek azok a képességterületek, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres iskolakezdés és a későbbi hatékony tanulás érdekében.

Megtapasztaltam, hogy a fejlesztő munkában a rendszeres foglalkozások mellett óriási szerepe van a család támogatásának és a megelőzés fontosságának

Ti ismeritek mindenkinél jobban a gyermekeiteket, ezért veletek együtt válik a legegyszerűbb játék is a leginkább személyre szabott fejlesztéssé! ❤️

Vélemények a munkámról

Kinek ajánlom a Sulistartot? Magadra ismersz?

Érdekel, hogy Te mit tehetsz

Fontos neked, hogy erős alapokkal kezdjen majd hozzá az olvasás, írás, számolás tanulásához. Ezért mélyvízbe dobás helyett, hangolódnátok a szeptemberi iskolakezdésre.

szerettek egyutt jatszani

Szerettek együtt játszani

Szerettek ovi után és a hétvégéken együtt lenni, játszani, beszélgetni, kreatívkodni.
A közös időt inkább az élményekre fordítod a játékok összeválogatása helyett.

szereted atlatni az osszefuggeseket

Jól jönne néhány válasz...

Tudod, hogy mekkora változással jár az iskolakezdés időszaka.
Mindent megtennél, hogy ki tudja bontakoztatni majd a benne rejlő képességeket. Sok a kérdés benned, jó lenne tudni, mire helyezz hangsúlyt...

nem szansz idot erre

Nincs időm erre...

Ha úgy gondolod, hogy az iskolára, készülni csak egy új divat.
Az óvodában biztos van foglalkozás, otthon is sok fejlesztő játék, legó.
Neked egyébként sincs időd ilyenekkel foglalkozni... ,

A SuliStart Program nem nektek való!

Ilyen egyszerűen tudsz csatlakozni a Nyári játszótárs csoporthoz:

1. Kattints a gombra

A webshopra jutsz, itt szerezheted be a jegyed biztonságosan, kártyás fizetéssel, vagy banki átutalással.

2. Lépj be a csoportba

A jegyvásárlásod után meghívást kapsz a csoportba. Ehhez mindenképp szükséged lesz egy fb profilra.

3. Élvezzétek a közös játékot

Gyere, amikor van egy kis időd: Nézz körül, beszélgess, kérdezz, játsszatok ! 🙂

Gyakran Ismételt Kérdések

Egy 64 videóból, 10  fejezetből és egy 107 oldalas fejlesztő játékgyűjteményből álló egyedi gyűjteményt. A rendszerezés alapját a tanuláshoz szükséges képességek adják. A 10 képességterület mindegyikéhez bevezető videó, illetve 5-5 képességfejlesztő játék tartozik. A következő területeket fogjuk részletesen megismerni: 

  • A beszéd fejlesztése
  • A matematikai készségek fejlesztése
  • A mozgás fejlesztése 
  • A finommotorika fejlesztése 
  • A gondolkodás fejlesztése
  • A figyelem és az emlékezet fejlesztése 
  • Az észlelés fejlesztése 
  • A szerialitás, azaz sorrendiség fejlesztése
  • A testséma fejlesztése 
  • A tájékozódás fejlesztése 

A program gyakorlatai tetszőleges sorrendben elvégezhetők, de kapni fogsz ajánlást a haladáshoz. 

A Facebook közösségen belül ezen felül rendszeresen találsz frissítéseket, ötleteket és megválaszolt kérdéseket.

 

Ez egy átfogó tanfolyam, amit azért készítettem, hogy megismerd az összetevőket, amik oda vezetnek, hogy Gyermeked első osztályban felkészülten kezdjen számolni, írni, olvasni tanulni.

Ez a tréning 12 év tapasztalata alapján állt össze, folyamatosan konzultálva a támogató szülőkkel, és az óvoda pedagógusokkal egyaránt. Így jóval kevesebb idő és energia kell a kereséshez és a feldolgozáshoz. 

Az ötleteket és a játékokat, pedig bármikor beilleszheted a hétköznapjaitokba! 🙂

A hétköznapokban sajnos nem mindig jut elegendő MINŐSÉGI IDŐ. A fejlődés szerencsére nem csak “odaülős”  foglalkozásból és játékból áll.

Ezért a játékok közé olyan egyszerű, hétköznapi tevékenységeket is beemeltem, amit egyébként is megtennél, de egy kis szempontváltással ezentúl másképp is tekinthetsz rá.

A legtöbb ilyen tananyag azt mondja, hogy ültesd le a gyereket a képernyő elé és ad egy lineáris képzést, egy téma köré épülő tartalmat. Kevésbé átfogó, többször nehezen feldolgozható tartalom, illetve nehéz lekötni vele a gyereket.

Én a támogatói szülői kapcsolatban hiszek! Számomra te vagy az,  aki a gyermekkel való kapcsolatoddal tudsz hatni leginkább a fejlődésre. Ha átlátod teljeskörűen a részképességek egymásra épülését, akkor Te teszed az egészet képessé arra, hogy befogadva a legnagyobb fejlődést tegyétek meg együtt. 

Saját ötletem és élethelyzetem alapján vezetve (a kislányom most megy iskolába)  fejlesztőpedagógusi tapasztalatom,  alakítottam a struktúrát és hoztam létre azt a videos tartalmat, mely könnyen befogadhatóan tesz képessé, hogy tudd hova tartotok. 

 

Természetes, ha Gyermeked másképp bevonható otthon, mint az óvodában – hiszen Te az anyukája vagy, nem az óvó nénije. Saját gyermekemmel is kipróbáltam az iskolaelőkészítőn bevált játékaimat, és néha teljesen más fordulatot vettek.

Ezért itt nem egy az egyben egy iskolaelőkészítő foglalkozássorozat anyagát fogod megtalálni, mert az a otthon nem működne.

A SuliStart az iskolaelőkészítő otthon is alkalmazható gyakorlataiból és a szülőként is bevált fejlesztő játékötleteimből áll össze!

A SuliStart programot  online rendelés feladásával lehet megvenni. Jelenleg bankkártyával lehet rendezni a tréning árát.

Többen jeleztétek, hogy valamilyen technikai beállítás miatt nem tudtok bankkártyával fizetni. Ebben az esetben lehetőség van banki átutalásra is.

Írj nekem a szia@grofroberta.hu – ra és megbeszéljük ennek a menetét! 🙂 

 

Természetesen! A vásárlásodtól számított 14 napon belül bármikor dönthetsz úgy, hogy mégsem szeretnéd kérni a SuliStart képzést.

Ha úgy érzed, hogy a megismert témákkal és ötletekkel egyáltalán nem tudtam hozzájárulni Gyermeked fejlesztésével és az iskolára felkészüléssel kapcsolatban, ez esetben a vételárat visszatérítem Neked!

Ha kérdésed van, keress bátran a szia@grofroberta.hu e-mail címen (igyekszem minél gyorsabban válaszolni:) vagy a 06703767596 telefonszámon! A tanfolyam megvásárlásával együtt jár a tagság a zárt Sulistart Facebook csoportba. Egy építő közzösségbe jutsz, ahol bátran kérdezhetsz! 

 

1.A rendelésed leadásakor szükséges megadnod az e-mail címed. Ennek segítségével egy felhasználói fiókot készítünk neked, hogy bármikor hozzáférj az anyagokhoz. A sikeres fizetés után automatikusan a Sulistart program oldalára irányítunk, hogy azonnal elkezdhesd az anyagok böngészését. 🙂

2.A rendelés feladása után visszaigazoló levelet kapsz, amiben megtalálod a linket a zárt felület eléréséhez, a felhasználó neved és a jelszavad (ezt a későbbiekben meg tudod változtatni).

3. Ezután a következő lépés a Facebook csoportba való belépés, döntésed szerint. Szeretettel várlak! 

4. A továbbiakban rendszeres tájékoztatást kapsz erre a megadott e-mail címre az aktualitásokról és a frissítésekről.

 

Kapcsolat:

Telefon: 06-70/37-67-596

Email: szia@grofroberta.hu