Nagyon örülök, hogy itt vagy!

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy Nektek, érdeklődő Szülőknek tudjak segíteni a gyermekükkel való foglalkozásban, képességeik fejlesztésében!

✅ Olyan játékötleteket mutatok Nektek, amelyeket foglalkozásaimon is használok. A tanítványaim nagyon szeretik őket és kicsit átalakítva, otthon is észrevétlenül tudjátok fejleszteni vele gyermeketek részképességeit, ezeket a Játszva tanulunk kategóriában találjátok a blogon.

✅ Édesanyaként megtapasztaltam, hogy a hétköznapok rohanásában sokszor mennyire kevés idő jut együtt lenni, játszani gyermekünkkel  , nemhogy odafigyelni a például finommotorikájára, amit ismét említettek az óvodában…
Pedig olyan mindennapi helyzetek, mint például a vacsorakészítés, vagy egy elalvás előtti mese mind-mind rengeteg „fejlesztő” erővel bírhat. Ilyen Egyszerű, de nagyszerű ötleteket is szeretnék megosztani Veletek.

✅ Sokszor felmerül, főleg az ünnepek közeledtével, hogy milyen játékot érdemes venni a csemetének, ami élvezetes, de ugyanakkor hasznos is. Ilyen ötletekkel is készülök Fejlesztő játék jelöléssel.

Ki vagyok és miért tudok segíteni Neked?

Gróf Roberta vagyok, gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus és egy csodás csemete anyukája.

Munkám során a legtöbb időt óvodás és kisiskolás gyermekek és családjaik körében töltöm: képességfejlesztő foglalkozások, iskolaelőkészítő csoportok vezetésével, az óvoda-iskola átmenet megkönnyítésével, illetve a tanulási problémák okait feltáró szakértői vizsgálatokkal. Óvónőkkel, tanítókkal, pszichológusokkal együttműködve megtapasztaltam, melyek azok a képességterületek, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres iskolakezdés és a későbbi hatékony tanulás érdekében.

2009-ben végeztem az ELTE gyógypedagógia szakán pszichopedagógia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon.

2013-ban a Budapesti Műszaki Egyetemen közoktatási vezető és pedagógus szakvizsgát szereztem, ezzel alaposabban megismertem az óvodai, iskolai életre vonatkozó folyamatokat, jogszabályokat.

Szeretek tanulni! Rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, tanfolyamokon, hogy ezekkel az új ismereteimmel tovább színesítsem a foglalkozásaimat. Elvégeztem a Vadaskert Tanulásmódszertan képzését, később NILD tanulásterapeuta is lettem.

Jelenleg mozgásterápiás képzésen veszek részt és grafikai szerkesztést is tanulok, hogy a játékaimat, fejlesztő eszközeimet még látványosabbá és figyelemfelkeltőbbé tudjam tenni a gyerekeknek. 🙂 

Nagyon szeretek új játékokat készíteni, akár kidobásra ítélt alapanyagoknak “új életet” adni. Úgy látom, a gyerekek is nagyra értékelik ezeket az egyedi, személyre szabott eszközöket és szívesen próbálják ki őket. 

Várlak személyes konzultációmon, ahol személyre szabottan át tudjuk beszélni gyermekedet érintő kérdéseidet.

Online​

Itt a weboldalon találjátok a folyamatosan készülő képességfejlesztő oktatóanyagokat, tanfolyamokat és sok ingyenesen elérhető anyagot. További játékokat, ötleteket olvashattok a facebook oldalamon! Facebookon és a szia@grofroberta.hu címen tudunk kapcsolatba lépni. Ha kérdésed van, keress bátran!

Személyesen

Budaörsön, a Borsmama Otthon Műhelyben tudunk személyesen találkozni. Iskolaelőkészítő (egyéni és csoportos) foglalkozásokkal, képességfejlesztő és tanulást segítő foglalkozásokkal várlak Benneteket. Időpontot tudunk egyeztetni a +36703767596 telefonszámon vagy a szia@grofroberta.hu e-mail címen.

A személyes foglalkozásokról ide kattintva olvashatsz bővebben. Szeretettel várlak Benneteket! 🙂

Kérdésed van? Keress bizalommal!

Telefon: 06-70/37-67-596

Email: szia@grofroberta.hu

Cím: Borsmama Otthon Műhely

2040 Budaörs Petőfi Sándor u. 60.