Közös élmények augusztusra

Eljött az augusztus, a nyár utolsó hónapja! Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, de nekem a nyaralásban nem az a legfontosabb, hogy éppen hol vagyunk (persze nem hátrány a tengerpart 🙂 … Sokkal inkább a lelazulás, az együtt töltött idő, a közös élmények! 

Nekem általában szükségem van néhány napra, hogy átálljak “pihenő üzemmódba”, de utána sikerül kicsit lelassulnom, ráérnem sok mindenre… Például megcsodálni fényes hátú bogarakat, érdekes formájú kavicsokat, vagy épp a szupergyors csigát, amiket a városból kiszabadult gyerekünk élvezettel fedez fel és mutat meg. 🙂 

Sokaknak augusztussal kezdődik a szabadság, mások viszont most térnek vissza a munkahelyükre. Ha otthon töltitek a szabadságot, vagy dolgoztok, akkor is csempészhettek egy kis nyári hangulatot a család mindennapjaiba!

Ebben az ötlet listában 12 olyan mini programot gyűjtöttem össze, amit akkor is meg tudtok valósítani, ha nem a vízparton töltitek a következő heteket! Egyikhez sem kell messzire menni vagy sok mindent megvásárolni, mégis aranyos közös élmények.

Egy -egy belőlük akár munka/ ovi után is beleférhet a délutánba, így kicsit mindannyian töltekezhettek a nyári napokból!

 

 

Az élménylistából készítettem egy színes és egy nyomtatóbarát változatot is. A képekre kattintva el tudjátok menteni őket magatoknak és kinyomtatni, amelyiket szeretnétek.

Amit kipróbáltatok, pipáljátok ki, vagy rajzoljatok bele mosolygós fejet! A kis rajzok miatt a gyerekek is könnyebben visszaemlékeznek majd nyár végén arra, hogy mennyi mindent csináltatok együtt. 

Válasszatok belőle néhányat, ami tetszik, vagy akár próbáljátok ki az összeset! 

Szuper közös élményeket kívánok Nektek! Most megyünk limonádét készíteni! 🙂 

Tetszett az írás? Leveleimből 💌 elsőként értesülhetsz az új cikkekről, fejlesztési tippekről és játékokat is szoktam küldeni! 🙂 ⬇️

Egyéb
cikkek